Достапни!

Шлеп служба Јанко

Имате проблем со возилото и ви треба влечна служба? Вие сте на вистинското место. Нашата услуга се издвојува со највисок степен на професионализам, што значи дека вашето возило ќе биде во безбедни раце и пренесено во најбрз можен рок.

Брзо, безбедно, навремено

Нудиме брза и сигурна интервенција при секаква тешкотија, незгодна ситуација или кога ве напушта возилото поради механички и технички проблеми.

Шлеп служба Јанко 24/7 Гевгелија е доверлива и професионална компанија за помош на пат во Македонија и странство. Посветени сме безбедно и ефикасно да го одвлечеме вашето возило во случај на несреќи или технички проблеми.

Нашата екипа од стручни возачи и техничари се достапни 24 часа на ден, 7 дена во неделата, за да ви помогнат кога ви е најпотребно. Поседуваме современа опрема и возила за сигурно и безбедно превезување. Се гордееме со нашата брзина, прецизност и професионализам.

Ја разбираме важноста на времето и ви обезбедуваме најкус можен рок на пристигнување и реализација на вашето барање. Вашиот комфор и задоволство се наш приоритет. Ги нудиме најдобрите услови и конкурентни цени за нашите услуги.

Види услуги
+389 78 320 987

Јавете ни се на +389 78 320 987

Достапни сме 24/7, веднаш одговараме на ваш повик и се договараме за брза реализација на вашата потреба.

220

Вршиме повеќе од 220 превезувања годишно во Македонија и странство.

5

Имаме повеќе од 5 годишно искуство во помош на пат.

24

Достапни сме 24 часа 7 дена во неделата.

2

Поседуваме 2 возила за помош на пат.

Наши услуги

Kревање на возило на камион или приколка
Tранспортирање на возилото до саканата локација
Превоз на возач/сопственик во кабината на камионот
Симнување на возилото од камион или приколка
Плаќање на услугата за превоз на лице место или со фактура по извршена услуга.

Обезбедува услуги за влечење и
транспорт за сите видови возила

Aвтомобили

Комбиња

Спортски автомобили

Mотоцикли

Tрактори

Kаравани

Вилушкари

Кампер приколки

Градежни машини

Галерија

Контакт

Шлеп служба Јанко

Шлеп служба Јанко 24/7 Гевгелија е доверлива и професионална компанија за помош на пат во Македонија и странство.

Безбедно и ефикасно одвлекување на вашиот автомобил во случај на несреќи или технички проблеми.

Ристо Јанев 27, Гевгелија
Северна Македонија

Loading
Your message has been sent. Thank you!